TURER I SØRVEST NORGE 

F l o r  o g  F j æ r e  m ø t e r  F j e l l h e i m e n
Båttur til eksotiske Flor & Fjære, omvisning og stor lunsjbufeet. Helikoptersightseeing inn Lysefjorden og over Preikestolen,
konsert i Ivesdal Kapell og tre-retters middag på Røysland Gaard.

Les mer...

 

F j e l l ø r r e t  
Vi vandrer i lett terreng til den bortgjemte gården Berland, der vi fisker fjellørret med nesten garantert fangst. Ute, over åpen flamme, tilbereder vi fisken sammen med vår villmarkskokk.
Les mer...

 

F o l k l o r e 
Folklorekveld i Gloppehallen på Byrkjedalstunet. Sammen med middagen serveres et bredt spekter av den norske kulturskatten. Sang, historier, Fanitullen, hardingfelespill og leikaring.
Les mer...

 

B y e n  o g  H a v e t
Annerledes og opplevelsesrik byvandring i Stavanger. Historien vekkes til live av artister i sjøfartsmuseets kulisser, og forfatteren Roaldkvam viser oss byen på en ny måte.
Les mer...

E v e n t y r e t  B j e r k r e i m 
Fra dekket på M/S Ørsdølen nyter vi synet av det vakre landskapet langs Bjerkreims 17 kilometer lange innlandsfjord. På Røysland Gaard venter innholdsrik middagsbuffet.
Les mer...

 

H e r l i g e  R y f y l k e
Fjordcruise i Ryfylke til Finnøy, der humorister gir oss en
uforglemmelig opplevelse på bedehuset. Båten går videre til Flor & Fjære hvor omvisning i den tropiske hagen og stor lunsjbuffet venter.
Les mer...

U n d e r  J æ r h i m m e l 
Bli med til Norges Skagen. Vi vandrer i de første Jærmalernes fotspor, på tarevei til små bortgjemte strender. På Atelier Ogna serveres Jærtapas av Jærkokken Heine Grov.
Les mer...

S t r a n d h o g g  v e d  G l o p p e d a l s u r a
Fra kanoen opplever vi vakkert og dramatisk landskap på nært hold. På stranda koker vi kaffe på bål før vi vandrer med lokalkjent guide til toppen av Nord-Europas største steinur.
Les mer...

M å n a f o s s e n 
Opplev Norges 7. største fossefall og Rogalands vakreste og mektigste foss. Med lokal guide går turen opp stien til utsiktspunktet der vi tar matpause med spektakulær utsikt over fossen.
Les mer...

  
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS